Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή με γεύση "θάλασσας" που μπορεί να θεωρηθεί και κύριο γεύμα!!! ( για 2 μερίδες)
Πλένουμε τα λαχανικά.
Κόβουμε το αγγούρι με τη φλούδα σε φέτες, το αβοκάντο σε μέτρια καρέ, τα ντοματίνια στα τέσσερα, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά.
Σε μία μπασίνα τοποθετούμε τις γαρίδες, το μαϊντανό, το ξύσμα, το σκόρδο, λάδι, αλάτι, πιπέρι, μείγμα με τα καυτερά μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30λεπτά.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Μόλις κάψει σωτάρουμε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά.
Τοποθετούμε τις γαρίδες σε μία μπασίνα μαζί με τα λαχανικά, τον άνηθο και τα κριτσίνια τα οποία έχουμε σπάσει σε τρία κομμάτια.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα σε βαθύ πιάτο.
Ingredients
Directions
Πλένουμε τα λαχανικά.
Κόβουμε το αγγούρι με τη φλούδα σε φέτες, το αβοκάντο σε μέτρια καρέ, τα ντοματίνια στα τέσσερα, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά.
Σε μία μπασίνα τοποθετούμε τις γαρίδες, το μαϊντανό, το ξύσμα, το σκόρδο, λάδι, αλάτι, πιπέρι, μείγμα με τα καυτερά μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30λεπτά.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Μόλις κάψει σωτάρουμε τις γαρίδες για 15 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά.
Τοποθετούμε τις γαρίδες σε μία μπασίνα μαζί με τα λαχανικά, τον άνηθο και τα κριτσίνια τα οποία έχουμε σπάσει σε τρία κομμάτια.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα σε βαθύ πιάτο.