Μία εύκολη συνταγή για σιροπιαστό ραβανί χωρίς γλουτένη που θα το λατρέψετε καθώς είναι αφράτο, ελαφρύ, με μία μοναδική γεύση. (12 μερίδες)
Ειδικά τρόφιμα (αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής) χωρίς γλουτένη
Μία εύκολη συνταγή για σιροπιαστό ραβανί χωρίς γλουτένη που θα το λατρέψετε καθώς είναι αφράτο, ελαφρύ, με μία μοναδική γεύση. (12 μερίδες)
Μία αγαπημένη συνταγή για προφιτερόλ χωρίς γλουτένη με ελαφριά και τραγανά σουδάκια που θα λατρέψετε. Και ξέρω πως οι περισσότεροι όταν σκέφτονται να φτιάξουν σουδάκια τους πιάνει ένας φόβος και ένα άγχος αν θα πετύχουν. Αλλά πιστέψτε με.. δεν είναι καθόλου δύσκολο!!
Το πιο ζουμερό κέικ σοκολάτας χωρίς γλουτένη. Ένα κέικ που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι για όλη την οικογένεια σας, μικρούς και μεγάλους, χρησιμοποιώντας το δικό σας μείγμα αλεύρων. Ένα κέικ, που χάρη στη ζουμερή σύσταση και στη σπογγώδη του υφή, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν βάση σε τούρτα.
Το Κανταΐφι είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό, σιροπιαστό γλυκό που λείπει σε όλους εμάς που πάσχουμε από Κοιλιοκάκη. Τα άλευρα της εταιρίας Schar “Mix Bread” και “Mix It Farina” μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα φύλλο λεπτό, χωρίς σπασίματα με δυνατότητα απορρόφησης του σιροπιού. Ακολουθήστε βήμα –βήμα την συνταγή σε συνδυασμό με τις συμβουλές μου κα σίγουρα θα έχετε ένα γευστικό και ωραίο στην εμφάνιση σιροπιαστό γλυκό ταψιού. (για 10 μερίδες)
Τις ημέρες των Χριστουγέννων όλοι μας ψάχνουμε μία συνταγή για πετυχημένους κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη . Έτσι, λοιπόν, παρέα με την εταιρία Schar δημιουργήσαμε αφράτους κουραμπιέδες που λιώνουν στο στόμα χάρη στο αλεύρι Mix C Patisserie!!(για 60τεμάχια)
Σας έχω χριστουγεννιάτικη συνταγή για μελομακάρονα χωρίς γλουτένη. Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε αυτά τα γευστικά, μυρωδάτα και ταυτόχρονα ελαφριά μελομακάρονα. Και όλα αυτά χάρη στο αλεύρι της εταιρίας Schar Mix C Patisserie.
Οι «δίπλες» είναι ένα ελληνικό, απλό και νόστιμο γλυκό από πολύ απλά υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας. Είναι ένα γλυκό που μας έρχεται από την Πελοπόννησο και σερβίρεται πάντα σε γιορτές, γάμους και βαπτίσεις. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λεπτή ζύμη. Παραδοσιακά, αντί για σιρόπι χρησιμοποιείται μέλι και αρωματίζονται με κανέλα και ψιλοκομμένα καρύδια. Ακολουθήστε αυτή τη συνταγή και θα έχετε τραγανές και νόστιμες «δίπλες» χωρίς γλουτένη. ( για 15 μερίδες)
Σιροπιαστές και τραγανές μπουκίτσες που μπορούμε να φάμε και σε περίοδο νηστείας!!
Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τραγανούς και ταυτόχρονα αφράτους λουκουμάδες. (για 5-6μερίδες)