Τα απαραίτητα cookies απαιτούνται για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεών σας για τη συγκατάθεση. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν κανένα αναγνωρίσιμο από προσωπικά δεδομένα.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις, όπως ο αριθμός των επισκεπτών, ο ρυθμός αναπήδησης, η πηγή κίνησης, κ.λπ.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και 3 κ.σ ηλιέλαιο που βράζει βάζουμε τις πέννες για 12 λεπτά να βράσουν.
Έπειτα αποσύρουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά, σουρώνουμε τα μακαρόνια, τα ξεβγάζουμε με νερό και προσθέτουμε λίγο λάδι ενώ παράλληλα τα ανακατεύουμε.
Κόβουμε το σολομό σε κυβάκια.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και τον άνηθο.
Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, αφαιρώντας το σκληρό κάτω μέρος από τα σπαράγγια κόβοντας με ένα μαχαίρι 2 εκ. από την άκρη.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά να κάψει.
Προσθέτουμε τα σπαράγγια και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν για 4λεπτά. Ρίχνουμε το σολομό, το σοτάρουμε από όλες τις μεριές καλά και έπειτα το φρέσκο κρεμμύδι.
Σβήνουμε με βότκα.
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά.
Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και το αφήνουμε σε υψηλή φωτιά να δέσει. Μόλις δέσει η σάλτσα αποσύρουμε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.
Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο. Μπορείτε να συνοδέψετε με λίγο χυμό λεμόνι - μουστάρδα.